Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Midtøsten

Klarer ikke se det utifra den linken. Jeg ser et israelsk flagg i en søppelbøtte.

Har hun postet disse ytringene et annet sted?

Her fra en annen vinkel.

Ja de har lagt med bilder fra instagrammen hennes i tråden.

Javel, du må gjerne linke til igjen. Tråden er ganske lang.

Akkurat det bildet fra Warsawa er ingenting annet enn kritikk av staten Israel, men da forstår jeg at det kanskje ligger mer kontekst bak.

image

“Keep the world clean” og en davidsstjerne i søpla, er kun kritikk av staten Israel?

For en klovn du er, Mink.

3 Likes

Det er linkede poster. De kommer under hovedposten.

Men det går fint, du må bare tro at det kun er Israel hun er kritisk til. Det endrer lite. Tipper hun mister plassen på universitetet og blir utvist av polen innen en uke.

1 Like

Hehe, så du jobber også som sirkusartist?

Her er forresten flagget til Israel, hvis du ser noen likhetstrekk.

2 Likes

Å diskutere med sånne som deg er helt umulig, fornektelsen er for sterk, og hatet er er likedan.

Hvis du tror hun skriver “Keep the world clean” og utelukkende henviser til staten Israel, så er du like dum som du utgir deg for å være.

2 Likes

Finner ikke det du refererer til verken i tråden eller på X. Men spiller ingen rolle. Min kommentar var til bildet isolert sett og et Israel-flagg i søpla. Hvis hun har kommet med anti-semittiske utsagn, gir det selvfølgelig saken en helt annen kontekst.

1 Like

Hvilket hat snakker du om? Nå er det du som dummer deg ut med dine ad-hominem angrep.

3 Likes

My bad, forstod ikke at du bare trollet før nå.

Da mener AP også det var rakett fra gaza som stod bak.

3 Likes

Det «sykehus-angrepet» var utrolig vellykket propaganda fra Hamas. Lurte store deler av verdens journalister og fikk umiddelbart store internasjonale konsekvenser. Bidens møter med Abbas og Kong Abdullah ble vel også kansellert pga hendelsen.

Synd at Israel setter seg i en posisjon der det er naturlig å tro at de gjør slikt, men savner selvransakelse fra vestlige mediehus annet enn en og annen skjult artikkel. På en annen side vil man forhåpentligvis være mer kritisk til det som kommer fra Hamas/myndighetene på Gaza fremover.

8 Likes

IDF fremstår som en flau og såret tenåring, som prøver å bevise sin overlegenhet etter å blitt fullstendig ydmyket. Nå skal man hevne seg brutalt. Hadde IDF gjort jobben sin med å forsvaret Israel, hadde dette vært unngått og det vet IDF godt selv også.

4 Likes

8 Likes

Folk drepes hele tiden, uavhengig av den pågående krigen mellom Israel og Hamas, og uavhengig av religion. Synes vi skal vente med å konkludere at motivet er jødehat, og ikke gå i samme fella som de som rapporterte etter den såkalte bombingen av sykehuset i Gaza.

1 Like

Fra samme protesten i Warszawa

Usikker på om det er satire eller ignoranse de to til høyre bedriver

7 Likes

Knebling av ytringsfrihet?
https://twitter.com/Lowkey0nline/status/1715699831308497273

Bare å begynne å sparke ut både ham og resten av familien hans, og gjerne hele supporterklubben til Hamas. Så skal vi se at behovet for import av leger etterhvert reduseres en hel del.

1 Like

Ja folk drepes hele tiden over hele verden, likevel demonstreres det av en eller annen grunn kun mot Israel og den eneste terroren som ikke bli fordømt er mot dem.

5 Likes