Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat '22 (NANOV) 3

Anders Onarheim tidligere CEO i Carnegie som hovedeier. En av minoritetsaksjonærene eier Kjeller Teknologipark som jeg mener blant annet huser IFE.

7 Likes

Må ikke glemme Didrik Lekvang. Han har også fylt på en del igår.

Han er del av North Energy spfæren. Hans Isfjorden eier 7,11% av North Energy.

3 Likes

The Company seeks to avoid early phase, venture or similar types of companies that are based on new technology and unproven business models.
North Energy will often seek board representation, however, not as an absolute requirement provided the Company can still influence overall strategic direction.

Er dem bare ute etter en trade her ? Eller noe mere ?? :thinking:

2 Likes

Nanov er i spill dere… aner ikke hvor dette går

2 Likes

Mener man kan flytte aksjer med tap til en egen ASK-konto og så avslutte denne

1 Like

Veldig fint for de som er igjen med lavt snitt at North nå kommer inn for å ta tak.

Endelig kommer det EGF for å få kvittet oss med den udugelige ledelsen som har fått holde på så alt for lenge uten en plan.
Nå er det omsider på tide å avvikle galskapen og selge ut for å maksimere verdier til aksjonærene.

Dette var positive nyheter, men så klart trist for Skullerud, Malene og alle de andre overbetalte ansatte og deres familier at de må ut på jobbmarkedet igjen med en stygg ripe i lakken.

Virker ikke som ledelsen i nano har skjønt noe som helst faktisk. Deres primary objektive i et børsnotert selskap er å skape størst mulig return/verdi til aksjonærene sine.
CEO gråter sine krokkodilletårer på en call til sine aksjonærer og sier tankene hans går til de ansatte og deres familier… ergo også seg selv. Det er bra molbo.
Aksjonærene er ikke opptatt av at det skal være flest mulig ansatte i selskapet med best mulig betingelser. Du skal kutte i utgifter og øke inntektene til dine aksjonærer, Erik.

4 Likes

Må være 100% sikker her hvis det ender opp med det fæle tapet for min del. Da skal jeg ihvertfall få fult fradrag på skatten og ikke ha misset på formalitetene fra Skatteetaten vedr ASK-kontoen

2 Likes

Viktig å huske at denne posten koster relativt lite, så ville holdt døren åpen for en kortsiktig trade.

2 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

1 Like

Ikke uenig, men lurer litt på hvorfor de skal være aktive eiere i et selskap som har komplekse assets som ligger litt utenfor deres kjerneområde

Edit: det hadde vært veldig deilig om de hadde krevd en styreplass fortløpende

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

5 Likes

De overrasket på den negative siden gang etter gang dessverre.

Rosasky - du har en kommunikasjonsform som er veldig useriøs - og som passer dårlig i dette fora. Hva er din bakgrunn som rettferdiggjør slik omtale av ledelsen?
Kom med noe konstruktivt - begrunnet - hvis du forventer å bli tatt på alvor.

10 Likes

laaaaaaaaaaangt over streken å komme med slike utspill, kan oppfattes som trusler, ta deg en pust i bakken og vurder å moderere deg selv.

5 Likes

Flytter svaret hit:

2 Likes

Tusen takk :+1:

Snakket med en studiesykepleier som mente at man måtte forvente vesentlig forskjell i resultater på pasienter med og uten SCT.

“SCT-pasienter er gjerne langt svakere og har så aggressiv sykdom at det er lite som biter.”

Mulig jeg har forklart caset dårlig, men hun var altså ikke overrasket over betydelig svakere resultater når man åpnet opp for SCT-pasienter. Da kan jeg ikke skjønne hvordan Nanov eller øvrig fagmiljø kan være overrasket?

Noen som har noen idé om hvor stor andel av 3L-pasienter som er SCT? Ser Nanov selv skrev i september 2020:

SCT is frequently used for treating R/R FL and, in some countries (UK, Italy, Spain, Israel, Turkey), SCT patients make up the majority of 3L FL patients

Kanskje måtte man åpne opp for å få tilstrekkelig pasientgrunnlag, men i så fall var det vel ganske naivt å designe et studie med mål om 130 pax eks. SCT i utgangspunktet?

5 Likes

Catch 22 det der.

Evt så har de bevisst pissa i buksa i 40 kalde for å holde varmen ut rekrutteringsperioden.

1 Like

Garantert et drastisk valg av ledelsen… Hadde de ikke endret kriteriene så hadde vi hatt kanskje 80 pas nå.

Pest eller kolera - få inn pasienter og kanskje “ødelegge” dataene eller aldri bli ferdig med innrulleringen og brenne 100mill i kvartalet.

Hadde gått til helvete uansett dette her, paradigme altså.

ledelsen sikret seg lønn gjennom flere emisjoner på høyere kurser etter inklusjon avgjørelsen, det er helt snickers og twist :rocket:

10 Likes