Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 2

Vi snakker om et globalt marked på ~650 milliarder NOK i 2026.



16 Likes

Riktig svar var cirka 20.000.000.000 kroner.

Krus sendes i posten til heldig bruker som svarte rett.

image

5 Likes

Undertegnede har vært aksjonær i Ulitmovacs i kort tid og har derfor begrenset med kunnskap om det som har skjedd tilbake i tid. Resultatene fra de to fase 1 studiene for behandling av Malignant melanoma er imponerende. UV1 sammen med både Ipilimumab og Pembrolizumab ga svært gode resultater. I fase 2 studiet Initium er imidlertid checkpoint hemmeren Pembrolizumab skiftet ut med Nivolumab. Hvorfor ble dette gjort og kan dette medføre økt usikkerhet med tanke på resultatene fra fase 2 studiet?

18 Likes

Velkommen som Ulti-aksjonær :+1: Den er ikke «skiftet ut» med nivolumab, men gis i kombinasjon med dagens standard of care som er nivolumab+ipilimumab.

7 Likes

Andre kan nok svare bedre på dette enn meg, men som skrevet over så benyttes Ipi + Nivo siden dette er nyeste SOC i indikasjonen. Om UV1 fungerer slik vi håper, så burde ikke tillegget av en CTLA-4 hemmer være en hindring (snarere tvert imot). Selskapet har fått ros fra klinikere for å kjøre studien med nettopp nyeste SOC, senest når de presenterte biomarkørdataene fra UV1-103.

Du har sikkert gjort det allerede, men hvis ikke bør du sjekke ut simuleringene Boblegutten, Polygon og Ketilaaj har gjort for avlesningstidspunkter for INITIUM i fundamentaltråden.

1 Like

Kan legge til et sitat fra tidligere CEO fra november 2019:

3 Likes

Det betyr at aksjen i dag ble solgt med minst 85 rabatt - og at rabatten har økt betydelig de siste seks ukene. Hva er billig nok?

Om det ikke hadde fungert hadde de vært ferdig i sommer eller høst som polygon nevner. Vi er langt på overtid ift det. Dvs at medisinen har god effekt. Vi vet ikke hvor god. Men når fristen for svært god effekt var rundt desember og tidlig januar så er det godt nok for meg. All inn nå. Har avtalt med kona at om det går skikkelig i dass skal hun få nytt kjøkken for skattefradraget. Jeg risikerer 50% nedgang ca. Skattefradrag og restverdi. Men oppsiden er nedbetalt huslån. Ja det er en enkelt fremtoning. Men det får bare være.

6 Likes

Så da får ikke kona nytt kjøkken?

Nei. Det er ikke noe i veien med kjøkkenet. Det er 100% funksjonelt. Men jeg måtte lage ett kompromiss. Hadde ikke orka å sagt at jeg har tapt halve sparepengene mine uten forvarsel.

Kjøkkenbenken er en bra plass for de som ikke får handle aksjer på gutterommet lenger. Da har man oversikt over gjengen som trader hver dag, eg e lei denne møkkatradingen.

Mulig av “Gade” HO storaksjonær 228.000 ???:

Mens vi venter på avlesningsresultater …Ultimovacs Tendu Trial er en klinisk fase 1 studie som tester Tet-platformen for cancervaksine hos prostata pasienter. Den kalles TET ( Tetanus-Epitope-Targeting)og tillater inklusjon av et bredt spekter av peptider og antigener noe som gir mulighet for angrep på forskjellige cancer indikasjoner. Platformen gir en tilnærming for å øke T-celle responsen mot spesifikke cancer peptider. Man kombinerer cancer-spesifikke antigener og vaksine adjuvans i samme konjugerte molekyl. 12 pas. er nå i forsøk og og mottar behandlingen før evt. kirurgi, stråling og antihormonterapi. Det blir spennende å se om man kan forhindre relapse. I så fall kan vi kanskje se en profylaktisk prostata-cancer vaksine senere. Det blir tankespinn vedr. et enormt potensiale !!!

Er U-spesialistene her inne enig i dette “tankespinnet?”

Så lenge vi får drodle over når disse dataene er ferdig vasket, er vi enige!

1 Like

Dette har vært diskutert mange ganger og ikke noe nytt; men helt klart at TET blir en uhyre potent plattform for U dersom de kan fremvise gode resultater en eller annen gang i løpet av 2023, trolig i H2.

Hvem er “Gade”?

Leif Johan Gade (20. største aksjonær)

1 Like

Ikke så mye å diskutere frem mot data. Men det kan jo hende vi får tet data fra12 pas før avlesning.

Husk at dataene fra denne studien i hovedsak vil gå på sikkerhet og immunresponsprofil, ikke effekt av behandlingen. Til det er det for få pasienter dosert med klinisk relevant dosenivå.

Sikkerhet og IR-profil er dog det aller viktigste å få kontroll på, og vil øke verdien av plattformen betraktelig. CMC og patentering jobber de også med.

Efficacydata kan likevel gi et hint av effekt og de har sagt at det er relevant å gå videre dersom alt peker mot at det kan være lurt.

7 Likes

Videre er det greit å ha i mente at pharma stadig er på jakt etter innovative leveranse- og testplattformer for sine ulike legemiddelkandidater. Om TET viser god sikkerhet (noe alt tyder på) og immunrespons, så er plattformen plutselig veldig interessant da man kan se for seg utlisensiering gjennom én/flere avtaler.

4 Likes

Key points

  • The clinical efficacy of checkpoint inhibitors depends on preexisting, spontaneous immune responses against patients’ tumors.
  • Anti-hTERT immune responses appear beneficial for melanoma patients, and telomerase represents an attractive target for vaccination.
  • Cancer vaccines represent an independent mode of action capable of increasing cancer patient repertoire of tumor specific T cells.
  • Survival data are expected imminently from INITIUM, a randomized phase II clinical trial ( n = 156) in metastatic melanoma comparing the effects of treatment with the standard-of-care checkpoint inhibitors, ipilimumab and nivolumab, with and without the telomerase vaccine, UV1.

Conclusion

In the near future, randomized data from clinical trials involving therapeutic cancer vaccines and checkpoint inhibitors will be available. Positive readout may spark broad development and allow cancer vaccines to find their place in the clinic as an important component in multiple future CPI combinations.

28 Likes

imminently