Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 3

Jeg tror alle i ledelsen i selskapet har en veldig travel uke med å snakke med folk etter Esmo.

https://twitter.com/ultimovacs/status/1717438385017458763

image

5 Likes

Definitivt! Men Jonas pleier å være mer frempå synes jeg. Jeg tror det skjer noe på bakrommet. Den som lever får se!

1 Like

De der strekgreiene må du flytte til TA-tråden :stuck_out_tongue: :wink:

1 Like

FTF

3 Likes

De samme milliardærene som brydde seg nok til å investere i en hypotetisk kreftvaksine i utgangspunktet, burde også kunne løfte en lillefinger for å beskytte selskapet og den ikke-lenger hypotetiske vaksinen fra den slags jævelskap man har sett de siste dagene. Selskapsverdi og prising iht. data som produseres ER en helt sentral asset for et børsnotert selskap.

8 Likes

Apropos. På timechartet indikerer absolutt alt man ser av momentumindikatorer at man har snudd oppover, men det som nå blir viktig for å kunne konkludere med at det ikke bare er en bulltrap at det kommer godt volum på handelen på vei opp.

Er jo helt typisk at en sånn kapitulering dykker mye dypere enn man hadde trodd på forhånd. Så går man fra 96 til 107, just like that.

6 Likes

kan noen med abonnement oppsummere viktigste fra denne: Slik forklarer Ultimovacs kursraset – E24

1 Like

https://twitter.com/fornybarbio/status/1717483765843320909?t=ENL33fbf4gAZqJHDyGYTVQ&s=19

15 Likes

“– Det kommer nok uansett en kapitalinnhenting. Men det er spekulasjoner i markedet om at selskapet kan komme til å hente penger på et tidligere tidspunkt som følge av disse resultatene, sier Holom.”

I og med det er sagt at de har økonomi til H224 så forstår jeg ikke hvor dette kommer fra. Det er graverende hvis dette er påstander han sier uten at det er god hold i det. Mister i tilfelle stor tillit og troverdighet i mine øyne.

2 Likes

Det står i kontekst av de tidligere innleggene hans:

1 Like

Han insinuerer (feilaktig) at selskapet kan finne på å hente penger til en registreringsstudie i mesoteliom. Det vil IKKE selskapet gjøre, det har de ingen grunn til / behov for i en slik indikasjon, eller slik situasjonen er. Ikke med avlesning i INITUM mfl. rett rundt hjørnet. Det som eventuelt skjer er at BMS betaler for- og kjører i gang ph3 i meso. Men la nå ikke det stoppe “eksperten” i å spre FUD.

10 Likes

Pump n’ dump på gang ?

Om de store vill gjøre noe med situasjonen kunne de bare lagt 300 000 aksjer på kjøpssiden. Så hadde det stoppet der.

Bare for å oppsummere litt:

INITIUM studien har samme medisin kombo som NIPU-studien. Men i en mye snillere kreftform. Det er kjørt fase 3 med over tusen pasienter med kombinasjonsmedisinen og hver for seg av det som brukes i INITIUM, da uten UV1. Dette er da et godt grunnlag for å si noe om hvordan kontrollarmen i studien bør oppføre seg. Om UV1 hadde 0 effekt ville PFS bli avlest sommeren 2022. Nå er vi snart i 2024, og det er fortsatt ikke avlest. Det betyr at pasientene i studien ikke dør/får progresjon så raskt som i denne referansestudien. Det er helt klart mest naturlig å tro det er pga. UV1-vaksinen sin effekt. På bakgrunn av dette har Ultimovacs kontaktet FDA med spørsmål om det finnes en måte de kan gi oss resultatene tidligere enn å måtte vente på PFS. Hvis pasientene lever “evig”, så vil man aldri få avlest 70 personer med død/progressjon. Så siden dette allerede er på overtid med mer enn et år, så er troen solid på at UV1 er grunnen. Svaret fra FDA ga CEO Carlos klar beskjed om at kommer innen Q3 8. november. Antakelsen er at det kommer på presentasjonen, men Ulti har tidligere publisert sånne viktige ting dagen før f.eks. Det kan i teorien komme i dag også. Ønsket er at de finner en godkjent måte å gi oss dataene fra studien sammen med FDA, og det hintet Carlos til at de har fått til i forrige call. I hvert fall at det er landet en konklusjon. Så når vi får vite dette, får vi også en klar beskjed om når og hvordan data skal komme. Dette blir ekstremt viktig for caset, da INITIUM er Ultimovacs eget studie, primet for å passe perfekt med dagens SOC i føflekk-kreft. Det er det viktige som kommer 8. november, kanskje før.

11 Likes

Sommeren 2022 er mer presist. Tidligere CEO uttalte at ingen data ved årsskiftet 22/23 ville vært den største julegaven man kunne fått. NÅ er vi snart i 2024.

9 Likes

Kan du linke til denne uttalelsen?
Du sier vel her at Ultimovacs vil ha avklart med FDA dette innen få dager og vil dele med markedet hvordan de løser utfordringen med Initium?

1 Like

Er i forrige call, kan finne det.

2 Likes

Dette stemmer. Avklaring på hva FDA sier om å lese av litt tidligere på en eller annen uviss måte avklares på Q3.

Fra 06:25 i video intervjuet

7 Likes