Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Ultimovacs (ULTI) småprat 2

Nei, den bør være marginal/neglisjerbar (antallet oppdateres fortløpende fra sites). At studiet er event-drevet er hovedgrunnen til at man kan spekulere begrunnet i at «datavask / DBL» går raskere enn ved et landmark-studie. Les: at 6 uker er konservativ. Snittet for ph2-3 er ~28-29 dager per en stor internasjonal undersøkelse noen år tilbake.

1 Like

Riktig, straks etter at antall events er oppnådd vil CRO starte data cleaning og reconciliation av ulike databaser (alt dette gjøres blindet). Før dette punktet kan man cleane fortløpende, men det er når man slår sammen alle dataene man får bedre kontroll og oversikt på clean. Når man har cleanet data, gjennomføres data base lock (DBL), som betyr at data ikke lengre kan normalt sett endres (hard lock). Etter DBL blir data analysert av trial statistician som har på forhånd gjort programmeringene som trengs. Etter at analysene er generert kjøres det en Quality Controll av resultatene, for å sikre at man ikke har gjort noen feil, før CRO sender dette til sponsor (Ulti). Sponsor kan så bruke litt tid på å be om små endringer på hvordan data presenteres og deretter, når sponsor er klar, børsmeldes data. Dette er topplinje data. Selve Clinical Study Report, dvs alle analysene, tar ytterligere noen måneder for CRO å analysere og skrive (mest skrive).

Edit: Ultimovacs har vært usedvanlige transparente i å dele studiemilepæler slik som rekrutteringstakt og status. De har vedlagt transparent kommunikasjon og også bekreftet ovenfor oss at de meddeler resultater uten forsinkelser. Dette er slik profesjonelle bioteks gjør, både pga sensitiv kursdrivende info og pga resultater er viktig for pasienter/leger.

Et godt case eksempel er, som @Do2Do nevnte og som det stor på Endpts News, FibroGen som ila 1 måned nå forløpende har kommunisert helse 3 negative pivotale studier. De har kommunisert disse når de forelå uten forsinkelse. Ikke slik som man kan dessverre se, lang tid etter, feks 12 måneder++ etter når man først kommuniserte man skulle dele (de som vet hvem jeg sikter til, de vet :grimacing:).

14 Likes

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

Du burde legge ved en lenke til det opprinnelige innlegget så man kan lese konteksten.

Du kom inn i juni, ikke februar. Reflekter heller over ditt behov for å snakke om noe du ikke vet noe om i andre tråder fordi det går dårlig med egne.

Evt. fyr opp TI-Tinder igjen.

1 Like

Eh. Nei, det er datarisiko i dette gamet. Folk tar det med fatning og forholder seg til at signalene fra 2L meso er mer positive enn nøytrale. Ta kvelden. Utrolig at du finner veien inn hit etter å ha meldt at «OMG Ultimo er nye Clavis, dere er idioter» (uten én setning med begrunnelse) i oktober/november 22 og «snakkes i februar 23». Og så popper du opp i juni i steden.

Og så tilbake til tema :slightly_smiling_face:

4 Likes

For tidlig å konkludere noe her enda mister @TheLion

Vi gjør det enkelt løvemannen. Enkelt for alle. Basert på hver og en sitt syn.

[poll type=regular results=always chartType=bar] * Tror du Ulti-aksjen når 750 kr eller mer ila 2023?
  • Ja
  • Nei

0 stemmegivere

Ingen her som lurer folk. Tenker da denne tråden.

1 Like

Det heter datarisiko.

Fryktelig interessant for allmennheten. En random person med et generisk nick lanserer ubegrunnede spådommer, slår seg på brystet lenge før man har sett snurten til den feite damen og avslutter med den samme spådommen. Fortsatt like ubegrunnet.

:trophy:

4 Likes

Det er en gøy konkurranse.

Skal vi vedde 1000 kr på den? Jeg satser på Ulti opp - Pho ned. Blant norsk bio (og det meste annet på Oslo børs) på børs er Pho det siste jeg vil putte kroner i ene og alene pga styremedlemmer.

Vinneren bestemmer et god organisasjon pengene skal gå til?

4 Likes

6 måneder vel?

Vill förklara lite varför du inte tror på ULTI?

Finnes en egen tråd for forumbets :sweat_smile:

https://tekinvestor.no/t/insider-veddemalstrad/5629?u=nocturne

1 Like

Ja, var bare for å henvise til heatmappet du hadde sett tidligere jeg tok med det første bildet.

Andre bildet var bare for å vise at de også hadde lagt til linje for TERT som ikke var med i presentasjonen fra Edinburgh

1 Like

Dette innlegget ble rapportert og er midlertidig skjult.

3 Likes

Forstår jeg det riktig? : Pembrolizumab er standard for denne pasientgruppen, men det er ikke alle som har tilstrekkelig effekt med denne sjekkpunkthemmeren. UV1 med pembrolizumab viser lovende effekt med forlenget totaloverlevelse, samt sterke responser på kombinasjonen av PD-L1-negative svulster.
I tillegg viser kombinasjonen en markant nedgang i enzymet TERT på responderende svulster som tyder på at UV1 fungerer mot tumorceller som UV1 retter seg mot.
Og 33% av pasientene opplevde en komplett respons som betyr at svulsten forsvant helt eller ble eliminert.

9 Likes

Minner om en fotball kamp der man spiller meget bra. Masse cornere, men ingen tellende mål.

Vi fikk riktignok et mål i første omgang, men det ble feilaktig annulert av VAR.

Så får vi håpe vi får et mål nå på overtid. Vi har et straffespark i det 93 minutt. Ca 8 av 10 går inn🙂.

Om vi vinner, så rykker vi opp i eliteserien og blir trolig kjøpt opp av noen “oljesjeiker”

12 Likes