Diskusjon Triggere Porteføljer Aksjonærlister

Nordic Nanovector - Småprat 2 2020 - 2021 (NANOV) 1

Fikk ikke med deg CB-en du?

3 Likes

Bare positivt at de som kom inn ved emisjonen forsvinner like fort ut igjen med en liten rask fortjeneste på kjøpet. Ville vært mer irriterende om de ble servert en så rimelig inngang og ble med videre til den virkelige avkastningen skal innkasseres av oss langsiktige.

2 Likes

Det var et godt poeng😉

Tror den slår inn med 12 % diff mellom dagens høy og lav. Så når den var 31.16 på topp og falt ned til 27.60 så ble Circuit Breaker trigget.

Forstår deg utmerket. Behersker man tradingens kunst og har nerver til å hoppe ut og inn, så vil en aksje som svinger såpass som NANOV gjør for tiden, være et ypperlig tradingobjekt. Og enn så lenge oppfører aksjen seg helt annerledes enn det den gjorde i 2016. I 2016 var det mange som brente seg på trading; gikk ut når kursen flatet ut og satset på at den skulle falle tilbake noen kroner. Men det gjorde den skjelden. Etter en dag eller to i ro/svakt tilbakefall, så fortsatte ferden. Mang en investor som vegret seg for å kjøpe tilbakle aksjene dyrere enn det de hadde soølgt dem for. Resultatet ble atr flere ble stående på utsiden mens NANOV fortsatte sin ferd nordover.

Greit nok å bomme på slikt, men det som er mer irriterende er at flere da begynte en fullstendig idiotisk baissing i et lønnelig håp om å prate kursen ned igjen. Noe de mislykkles med. Da kursen toppet ut og begynte sitt langvarige fall tilbake mot 10-tallet, da var det helt andre krefter som bidro til fallet. Les ledelsen.

Men trading er nok en innbringende aktivitet for dem som behersker det. Jeg velger å avstå. Kan bare si lykke til!

8 Likes

Minner om at for de som ønsker å dele sine egne trades, så har vi porteføljefunksjon og porteføljetråder.

Når dette begynner å bli en såpass dominerende del av denne tråden så vil dette heretter bli moderert som offtopic.


Tradertråden er også velegnet

7 Likes

Det er fortsatt liv i Studenten 86, men nå bare på Shareville. Legger inn et innlegg som sikkert også kan være interessant for dette forumets lesere.

Studenten86
1 MARS 20:01 kommenterte NORDIC NANOVECTOR
Legger merke til at MZL er igjen forvekslet med MCL på et gitt annet forum(FA tidligere kjent som HO forumet).
Primært satsingsområde her vil være US + EU5, antall tilfeller på år i US vil være 8% av antall NHL tilfeller(referanse: https://lymphoma.org/aboutlymphoma/nhl/mzl/ ), med andre ord 8% av 77.240 tilfeller(referanse: Non-Hodgkin Lymphoma — Cancer Stat Facts ), altså 6179 tilfeller årlig i US. Videre inndeles MZL i 3 hovedtyper: MALT lymphoma, Nodal MZL og Splenic(milt) MZL. Nodal MZL skjer i 10% av MZL, eller 618 personer per år i US, MALT skjer i 70% og milt MZL i 20%. Verdt å merke seg at MALT videre inndeles i gastric MALT Lymphoma og non-gastric MALT Lymphoma. Hvor dagens behandling har 90% CR for gastric MALT(problem som fremkommer av magesyreproblem og magesår, vanlig årsak bakterien helicobacter pylori). Har ikke tall på hvor mange av disse som får tilbakefall(relapse), men tror det skal godt gjøres at Betalutin kan oppnå noen større part i denne andelen isolert. Gastric MALT er ca en tredel av alle MALT indikasjoner. Eller 1427 av de 6179 årlige tilfellene i US.
Finner ikke tall nok til å få sannsynelig område Betalutin kan oppnå i markedsandel, eller gode tall for EU5 i frekvens, men naturlig å se mot forhold til 3FL tenker jeg i utgangspunktet. Sammenligne MZL mot FL generelt, og de 40%-ene til 3FL som kan være relevant andel i MZL for Betalutin mono-terapi som et bestefall for markedsstørrelse. Men det viktigste å være klar over her, er at Rituximab er fremdeles en stor del av behandlingsapparatet rundt MZL generelt, og at en bet+rit combo til denne indikasjonen kan bli dominerende på sikt.
Vil forøvrig anbefale dr Pier Luigi Zinzani sin gjeste-presentasjon for NANOV 17.09.2019.
“Unmet medical needs and therapeutic landscape for recurrent follicular and marginal zone lymphoma - Prof. Pier Luigi Zinzani”
Presentations | Nordicnanovector

Jeg er ståloptimstisk til NANOV mot MZL, men det er absolutt ingen grunn til å tro at 10% markedsandel i denne indikasjonen vil innebære 29 mrd NOK inntekt årlig for NANOV slik det er skrevet om på FA. Det er noen som har fulgt aksjen lenge nok til å vite bedre som bevist ønsker å lage tall-spill som hausser opp urealistiske verdier der om dagen. Rart i grunn, siden om de orker jobbe med de realistiske tallene kan komme opp i meget spennende potensialer også, kanskje for mye jobb?

6 Likes

ja slikt hadde ikke jeg hatt nerver til, men hadde man hatt tid og studert det så er det mange aksjer som er de samme på topp 10 og bunn 10 annenhver dag. :wink:
Kommer det noen meldinger før 21 og 22 mars da?
På generalforsamlinga kan de store da stemme ned rep emi eller er det mange nok “små”?

Volumet for tiden altså! holder vi dette gående til sommerferien så er vi tilbake i indeksen :smiley:

1 Like

Ok. Takker! Noen som vet noe om lengde??

Melder at denne ender i pluss i dag!

https://www.oslobors.no/layout/set/print/Oslo-Boers/Handel/Markedsovervaaking/Virkemidler

Ut fra det jeg klarer å finne er det ikke lett å få oversikt over helt objektive kriterier for dette, se link over…

Ikke enkelt. Fant denne. Kan se ut som om standard er 3 minutter.

https://www.euronext.com/en/news/trading-safeguards-euronext-markets

1 Like

Se der ja. Blir litt klarere da, men tror nok at @Savepig sin teori nevnt tidligere er en bedre forklaring! :rofl:

1 Like

bilde

Vær så snill å ikke lag dette til en slags aksjeraketter tråd…

5 Likes

Mye “småsurr” og en del nye skribenter. Rakettemoji’s og diamanter. Men man må jo regne med at traderne lokkes til NANOV med slike svingninger… :wink:

2 Likes

Forsøkte meg på et humoristisk innslag på en ubegrunnet spådom fra en skribent litt lengre oppe her, men skjønner at det fortsatt er litt tidlig på morningen for enkelte.

Er forøvrig ingen ny NANO-aksjonær men har vært tungt investert siden Februar 2015 :grin:

4 Likes

Noen ubegrunnede spådommer må man kunne komme med :wink: Har for øvrig også vært aksjonær siden 2016, etter oppturen, før nedturen…:chart_with_downwards_trend:

1 Like

I dag:

12 dager tidligere:

19 Likes